Politica societatii

Politica societatii si obiectivele in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca

glob pamantesc consig politica societatiiSC CONSIG SA in calitate de furnizor de servicii in domeniul constructiilor rezidentiale si nerezidentiale si-a stabilit politica societatii in domeniul calitatii, mediului si a securitatii si sanatatii in munca.

Misiunea si politica societatii este sa realizeze serviciile astfel incat calitatea lor sa satisfaca si necesitatile si asteptarile clientilor, cerintele de reglementare privind protectia mediului si securitatea si sanatatea in munca.

Politica societatii in domeniul calitatii, a protectiei mediului, a securitatii si sanatatii in munca, ca parte integranta a politicii generale a societatii, este de a oferi servicii de un inalt nivel calitativ, conforme cu cerintele standardelor aplicabile, precum si cu cerintele legale si de a lua in considerare solicitarile pertinente ale partilor interesate si diverse informatii despre aspectele de mediu semnificative.

Obiectivele generale ale calitatii sunt:

  • cresterea satisfactiei clientului prin aplicarea efectiva a sistemului, incluzand procesele pentru imbunatatirea continua a SMCMSSM;
  • cresterea increderii tuturor partilor interesate in calitatea serviciilor;
  • cresterea eficientei activitatii;
  • cresterea gradului de constientizare si motivatie a personalului.

Obiectivele generale privind mediul sunt:

  • imbunatatirea performantei globale de mediu;
  • desfasurarea in bune conditii a controlului operational corespunzator activitatilor societatii, care sa asigure impacturi minime asupra mediului.

Obiectivele generale privind securitatea si sanatatea in munca ale societatii sunt:

  • scaderea riscului de accidentare si imbolnavire profesionala pentru toate locurile de munca, prin cresterea nivelului de protectie a angajatilor, actionand asupra tuturor celor 4 componente ale sistemului de munca (executantul, sarcina de munca, echipamente tehnice si mediul de munca);
  • imbunatatirea performantei globale privind securitatea si sanatatea in munca;
  • instruirea si constientizarea angajatilor de importanta cunoasterii normelor generale si specifice la locul de munca.

Politica societatii include un Sistem de Management Calitate-Mediu-Sanatate si Securitate in Munca (SMCMSSM)

Pentru a realiza politica societatii in domeniul calitatii, protectiei mediului, securitatii si sanatatii in munca, Consig SA a proiectat si implementat un SMCMSSM integrat care se conformeaza prevederilor standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14.001:2005 si a cerintelor din OHSAS 18001:2008.

In cadrul activitatilor societatii, imbunatatirea politicii referitoare la calitate, la protectia mediului, la sanatate si securitate in munca, cu consecinte de imbunatatire a SMCMSSM, de prevenire a poluarii si de reducere a riscului de accidentare este un proces continuu care ia in considerare progresul tehnico-stiintific, cerintele clientilor si ale comunitatii, propunerile salariatilor precum si legislatia in vigoare.

Personalul societatii desemnat cu asigurarea calitatii, cu protectia mediului, cu securitatea si sanatatea in munca are autoritatea si responsabilitatea stabilirii, implementarii si mentinerii SMCMSSM cat si pentru promovarea constientizarii referitoare la cerintele specifice acestor domenii, in cadrul companiei.

SMCMSSM stabileste angajamentul si colaborarea tuturor managerilor si este mentinut prin audituri si analize, in scopul asigurarii eficacitatii si eficientei acestuia.

In cadrul analizelor periodice efectuate de management este analizat stadiul de realizare al obiectivelor strategice si obiectivelor specifice (tinte), precum si stabilirea unor obiective noi care sa permita imbunatatirea continua a SMCMSSM, cresterea satisfactiei clientilor, a performantei de mediu si de sanatate si de securitate in munca.

Responsabilitatea realizarii obiectivelor acestei politici revine Directorului General si fiecarui membru al personalului desemnat pentru realizarea obiectivului respectiv.

Directorul General asigura disponibilitatea resurselor necesare la nivelul intregii societati.

Directorul General deleaga autoritatea pentru proiectarea, implementarea, mentinerea in functiune si imbunatatirea SMCMSSM, RMCMSSM, desemnat prin decizie.

Gestionarea SMCMSSM este asigurata de RMCMSSM prin intermediul proprietarilor de proces, Responsabilul de mediu si Responsabilului cu protectia muncii – PSI, numiti de asemenea prin decizie.

In cadrul societatii, intregului personal ii este comunicata importanta satisfacerii cerintelor clientilor precum si a cerintelor legale si de reglementare. Se acorda o atentie deosebita instruirii tuturor angajatilor pentru utilizarea creativitatii personale in scopul aplicarii si imbunatatirii referitoare la calitate, protectia mediului si securitatea si sanatatea in munca.

In calitate de Director General, ma angajez sa asigur transpunerea in practica a prezentei politici, asigurand succesul societatii noastre,  cu satisfacerea tuturor partilor interesate: clientii, colaboratorii, personalul si proprietarii companiei. Aceasta politica este disponibila partilor interesate mentionate si, la cerere, pentru public.

 

Director General,

inginer Filip Dan

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function of_get_option() in /home/rcon2197/public_html/wp-content/themes/thememagic/page.php:24 Stack trace: #0 /home/rcon2197/public_html/wp-includes/template-loader.php(75): include() #1 /home/rcon2197/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/rcon2197/...') #2 /home/rcon2197/public_html/index.php(17): require('/home/rcon2197/...') #3 {main} thrown in /home/rcon2197/public_html/wp-content/themes/thememagic/page.php on line 24